Bier proeven in Safaripark Beekse Bergen

5 maart 2024 Brew@theZoo
In Safaripark Beekse Bergen vindt op 28 en 29 juni 2024 de derde editie van speciaalbierfestival Brew@theZoo plaats. Het festival biedt ruimte voor ruim tweehonderd bieren van vijftig brouwerijen. 

Voor het bierfestival Brew@theZoo, opgezet in samenwerking met Royal Swinkels, is Safaripark Beekse Bergen speciaal geopend in de avonduren van 17.30 uur tot 22.30 uur. Verspreid door het park staan stands van verschillende brouwerijen en kraampjes met etenswaren. Bij de toegang zijn een wandel-, bus én bootsafari inbegrepen. Op de bootsafari geeft een biersommelier toelichting over een aantal bieren. Bezoekers kunnen geen gebruik maken van de autosafari.

Aanwezig op het festival zijn brouwerijen als De Molen (Bodegraven), Uiltje Brewing Company (Haarlem), Van Moll Craft Beer (Eindhoven) en plaatselijke brouwerijen, zoals De Blauwe IJsbeer (Tilburg) en Goei Spul (Goirle).

Tickets

Per verkocht ticket doneert Beekse Bergen één euro aan het Northern Corridors Project van Save the Elephants. Het bedrag kan door de bezoekers worden aangevuld door middel van het doneren van muntjes. Het Northern Corridors Project zorgt ervoor dat natuurparken in Kenia met elkaar worden verbonden met wildlife corridors; veilige doorgangen voor wilde dieren zoals olifanten. Beekse Bergen streeft er naar om dit jaar een verbindingsroute, ter waarde van 60.000 euro, te financieren. De opbrengst van Brew@theZoo draagt daaraan bij.

Meer informatie over Brew@theZoo en het kopen van tickets vind je op de website

Altijd op de hoogte blijven?