TivoliVredenburg en AB InBev verlengen samenwerking

2 juni 2022 Redactie BeverageNL

TivoliVredenburg en bierbrouwerij AB InBev vernieuwen hun partnership met 5 jaar. Deze samenwerking startte bij de oprichting van TivoliVredenburg partners. Het Utrechtse muziekpodium en de brouwer willen de samenwerking na de COVID-periode verder uitbouwen.

“In tijden van crisis kom je als goede partners nog dichter bij elkaar”, zegt Jeroen Bartelse, directeur TivoliVredenburg. “De cultuur en evenementenbranche was tijdens de coronacrisis meer uit dan aan. En toch hebben we nauw samengewerkt met Bierbrouwerij AB InBev. De focus van beide partijen bleef op de vraag ‘wat kan wel’? We zijn constant met elkaar in contact gebleven en in elkaar blijven investeren. TivoliVredenburg schakelde in deze tijd volledig over op Bud. Samen lanceerden we Studio Pandora, een unieke hybride podcast, DJ en radiostudio. Ook kreeg een lichting aanstormende videokunstenaars de mogelijkheid om nieuw werk te maken voor Canvas, de gezamenlijk ontwikkelde videowall van 150m2. Komende jaren blijven wij samen werken aan nieuwe projecten. Centraal daarin staan duurzaamheid, diversiteit, talentontwikkeling en verantwoord drinken.”

Michele van Spilbeeck, Horecadirecteur Bierbrouwerij AB InBev vult aan: “Ondanks de COVID-periode hebben we de afgelopen jaren met TivoliVredenburg vernieuwende initiatieven opgezet, zoals de Pandora Studio en project Canvas. Bud is als merk prominent zichtbaar binnen TivoliVredenburg en hier blijven we de focus op houden. Daarnaast blijven we met ons brede bierportfolio, waaronder Leffe Blond met en zonder alcohol inspelen, op de verschillende wensen van bezoekers van TivoliVredenburg en zullen we verrassende concepten gaan introduceren. We zijn enorm blij met de vernieuwde samenwerking met TivoliVredenburg, met wie we al jaren bijzonder goed en intensief samenwerken. Als partners hebben we veel vertrouwen in elkaar, dit wordt onderstreept door de nieuwe verlenging van de samenwerking. We kijken ernaar uit de komende jaren samen verder aan de slag te gaan en onze samenwerking te verdiepen.”

Geen nieuws meer missen van More than Drinks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken het laatste nieuws in je mail.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?