Nieuwe managing director Koninklijke Grolsch

31 juli 2023 Redactie BeverageNL

Emily Pittman start op 1 september 2023 als Managing Director van Koninklijke Grolsch en Asahi Brands Frankrijk, dat binnen hetzelfde cluster valt. Ze volgt Petra Maricova (Finance Director) op, die na het vertrek van Andrei Haret de afgelopen maanden als interim Managing Director fungeerde.

“We kijken er naar uit om Emily te verwelkomen als onze nieuwe Managing Director”, zegt Paolo Lanzarotti, CEO Asahi Europe & International. “Ze heeft een indrukwekkende 20 jaar ervaring in algemeen management, commercie en marketing in verschillende landen en gerespecteerde bedrijven. Ze is doelgericht, een sterke leider van mensen en een cultuurbouwer. Emily's schat aan expertise zal haar in staat stellen dit in Nederland en Frankrijk voort te zetten, terwijl ze ook nieuwe perspectieven in ons bedrijf brengt.”

Carrière Emily Pittman

Pittman komt uit Nieuw Zeeland, waar ze haar BA Social Sciences, Economics en Politics haalde aan Auckland University of Technology. Hier startte ze ook haar marketingcarrière totdat ze in 2005 de overstap maakte naar het Verenigd Koninklijk. Vanaf 2009 bekleedde Emily verschillende commerciële verschillende functies voor Coca-Cola zowel in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. In 2017 trad ze in dienst bij Unilever. Hier vervult ze momenteel de functie van Vice President en Managing Director voor Unilever Ierland. In deze rol is Emily ook lid van het bestuur voor Diversity and Inclusion en was ze oprichter van een netwerk voor genderdiversiteit. 

Altijd op de hoogte blijven?