Waar moet de drankenbranche najaar 2024 naar toe?

21 juni 2024 unsplash
Op vakbeurzen vinden professionals de laatste trends en innovaties. Dit najaar staan er weer veel vakbeurzen op de planning die in interessant zijn voor de drankenbranche. Waar moeten professionals uit de drankenindustrie heen voor kennis en inspiratie?

Fachpack

Fachpack brengt verpakkingsprofessionals samen om de nieuwste ontwikkelingen omtrent productverpakkingen te ontdekken. Oplossingen voor industriële en consumentengoederen, verpakkingshulpmiddelen en materialen, maar ook verpakkingsproductie, technologie, logistiek en systemen of drukwerk komen aan bod. De beurs vindt plaats van 24 tot en met 26 september 2024 in NürnbergMesse GmbH in Duitsland.

Intrafood

Op 25 en 26 september 2024 kunnen foodprofessional terecht in Kortrijk in België voor de negende editie van Intrafood: een vakbeurs voor grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen en halffabricaten voor de voedingsindustrie in de Benelux & Noord-Frankrijk. 

BBB Maastricht

Van 7 tot en met 9 oktober 2024 staat beurscentrum MECC in het teken van horecavakbeurs BBB Maastricht. Volgens BBB Maastricht is de beurs een verbindende factor tussen Nederland en België horecaprofessionals en levert de beurs een belangrijke bijdrage aan het succes van hun product en/of dienst. Op de beurs zullen verschillende Michelin Chefs aanwezig zijn.

Sial Paris

De zestigste editie van Sial Paris vindt plaats van 19 tot en met 23 oktober 2024. Deze internationale vakbeurs voor de voedingsmiddelenbranche brengt professionals van over de hele wereld bij elkaar. Op deze foodvakbeurs valt er voor bezoekers volop inspiratie op te doen wat betreft retail, catering, importhandel en meer.

All4pack

In het najaar van 2024 kunnen verpakkingsprofessionals ook terecht op de tweejaarlijkse vakbeurs All4pack Emballage Paris. Deze beurs brengt van  4 tot en met 7 november 1100 innovatieve en duurzame verpakkingmerken samen op één plek. 

World Bulk Wine Exhibition 2024

De World Bulk Wine Exhibition 2024 vindt plaats van 25 november 2024 tot en met 26 november 2024 in Rai Amsterdam. Het evenement brengt wijnkenners bij elkaar die het publiek op de hoogte kunnen stellen van recente ontwikkelingen in de wijnhandel. Denk hierbij aan de laatste trends en nieuwe technologieën om wijn op een zo goed mogelijke manier te produceren.

Altijd op de hoogte blijven?