Vlaamse Likeur-ijspralines vanaf nu ook op Nederlandse markt

16 november 2023 LiQ
Het Vlaamse ijsbedrijf LiQ lanceerde 1 november zijn likeur-ijspralines ook in Nederland. Deze pralines bevatten een combinatie van vanille-ijs, authentieke Belgische chocolade en een scheutje bekende likeur, zoals Baileys.

Vijf jaar geleden werden de low-alcohol pralines al in meerdere landen geïntroduceerd. “Met deze pralines bieden we niet alleen een nieuwe ervaring, maar zijn we ook een beetje rebels door het toevoegen van een scheutje likeur”, zegt Jorgo Struyve, medeoprichter van LiQ.

De likeur-ijspralines

LiQ begon met de Baileys ijspralines, Belgische chocolade met vanille-ijs en een scheutje Baileys. Hierna volgde een partnership met kokoslikeur Malibu, waarvan de Malibu ijspralines het gevolg waren: een bonbon van een combinatie van witte chocolade en kokosijs met een vleugje Malibu en ananas.

Over LiQ

Het Belgische bedrijf LiQ is in 2017 opgericht door co-founders Jorgo Struyve en Nicolas Destoop, met als doel nieuwe dessertervaringen te creëren. Dit doen ze door in samenwerking met likeurmerken, ijspralines op de markt te brengen. De ijspralines zijn in meer dan 6000 winkels verspreid over acht landen verkrijgbaar. Het assortiment bestaat momenteel uit de Baileys en Malibu ijspralines. Meer varianten worden verwacht tegen de zomer van 2024. 

Altijd op de hoogte blijven?