Top 3 artikelen BeverageNL juni 2024

1 juli 2024 Redactie Food unsplash
TOP 3 | Barbara Houtzager genomineerd voor Wijnvrouw van het jaar, Heineken Nederland neemt minderheidsbelang in Stëlz en Talisker staat stil bij World Oceans Day. Wat waren in juni 2024 de meest gelezen artikelen op BeverageNL? Dit is de top 3.

1. Barbara Houtzager genomineerd voor Wijnvrouw van het jaar

Tijdens een wijn- en spijs lunch in Restaurant Kita in Hendrik-Ido-Ambacht is Barbara Houtzager, wijn inkoopster voor Albert Heijn en Gall & Gall, vorige week genomineerd voor de titel Wijnvrouw van het jaar 2024. "Tegen deze nominatie zeg ik volmondig ja: zo'n eer laat ik niet aan me voorbijgaan", zegt Houtzager.

Naar het artikel

2. Heineken Nederland neemt minderheidsbelang in Stëlz

Heineken Nederland heeft onlangs een minderheidsbelang verworven in hard-seltzer merk Stëlz. Stëlz geeft aan zelfstanding te blijven opereren en met de investering verder aan de weg te kunnen timmeren. 

Naar het artikel

3. Talisker staat stil bij World Oceans Day

In het kader van World Oceans Day op 8 juni organiseerde drankproducent Diageo, eigenaar van onder meer whisky destilleerderij Talisker, een Talisker tasting en diner. De proeverij vond plaats op De Twee Gebroeders, een van de oudste zeilschepen van Nederland.

Naar het artikel

 

Altijd op de hoogte blijven?