Slijterij Proef Beleef & Geniet

17 mei 2021 Koninklijke SlijtersUnie

Inge ten Dolle is eigenaresse van Slijterij Proef Beleef & Geniet in Winterswijk, een drankenspeciaalzaak met een ruim assortiment en gespecialiseerd in single malt whisky. Er is ook een ruime keuze in wijnen, diverse portsoorten en gedistilleerde dranken. Proef Beleef & Geniet verkoopt ook likeuren van Het Laatste Woord, een kleine ambachtelijke distilleerderij uit Corle, een buurtschap bij Winterswijk.

Zoals de naam van de zaak al doet vermoeden (Proef Beleef & Geniet), houdt de slijterij regelmatig proeverijen. Slijterij Proef Beleef & Geniet laat klanten graag kennis maken met de producten en geeft desgewenst advies.

Inge vindt het tijdens de corona crisis niet altijd even duidelijk wat de invloed van de maatregelen op haar slijterij was. Het is daarom tijdens de huidige crisis belangrijk om je te verenigen, volgens Inge. Ze heeft dan ook besloten zich aan te sluiten bij de Slijtersunie. Op deze manier hoopt ze meer informatie over de branche te verkrijgen. “Het is goed om weer aangesloten te zijn na opheffing van het Bedrijfschap Slijters", stelt Inge.

Proef Beleef & Geniet
Meddosestraat 23
7101 CT Winterswijk
info@pbeng.nl
www.proefbeleefgeniet.nl

 

 

Dit is een bericht van de Koninklijke SlijtersUnie uit Klare Taal. Lees hier de meest recente uitgave van Klare Taal nummer 150.

Klare Taal 150

Altijd op de hoogte blijven?