Rémy Martin viert 300-jarig bestaan met jubileum edities

27 november 2023 Redactie BeverageNL Redactie Food Rémy Martin
Rémy Martin viert in 2024 haar driehonderdjarig bestaan en viert dit met een reeks jubileumedities. Alle cognacs zitten in een limited edition cadeau uitvoering voor de feestdagen.

In het ontwerp van de eindejaars-collectie staat het logo van Rémy Martin, namelijk het beeld van de boogschutter en zijn speer, centraal. Met de voeten op de grond en de speer gericht naar de sterren, verschijnt de boogschutter als een sterrenbeeld omringd door een reliëfpatroon van vliegende speren. Dit ontwerp, uitgevoerd in goud en mat wit, maakt de connectie tussen de fundamenten van het merk en de dromen en ambities voor de komende 300 jaar.

In totaal lanceert Rémy Martin vier verschillende jubileum edities. Allereest de Rémy Martin XO 300e limited editie waarvan de karaf is versierd met gouden speren en een stijlvolle jubileumkraag. De karaf wordt gepresenteerd in een gouden geschenkdoos die open waaiert en waarop een boogschutter staat afgebeeld. Deze bevat een smaak van rijpe pruim en gekonfijte sinaasappel naar kruiden en hazelnoten, eindigend met tonen van geroosterde cacaobonen en peperkoek.


De Rémy Martin Tercet 300e verjaardag limited editie bevat een jubileumkraag en wordt gepresenteerd in een goud met witte doos versierd met de boogschutter en zijn speren. De cognac heeft een hoog alcoholpercentage van 42 procent en smaaktonen van kruiden en vers steenfruit.


De Rémy Martin 1738 Accord Royal 300e verjaardag limited editie heeft een feestelijke halskraag en wordt gepresenteerd in een geschenkdoos versierd met gouden speren in de vorm van het sterrenbeeld boogschutter. Deze cognac bevat de smaak van kruidige butterscotch-karamel met hints van pure chocolade.


De Rémy Martin VSOP 300e verjaardag limited editie wordt versterkt met een jubileumkraag en een gouden en witte geschenkverpakking waarop het speermotief in reliëf te zien is. De smaak bestaat uit aromatisch gedroogd fruit en delicaat zoethout.

Altijd op de hoogte blijven?