Nederlandse Streekwijnen gaat samenwerking aan met NextDeli

3 januari 2023 Redactie BeverageNL

Nederlandse Streekwijnen, een gespecialiseerde leverancier in wijnen van Nederlandse bodem gaat een samenwerking aan met NextDeli, E-commerce platform voor versspeciaalzaken. Hierdoor krijgen ondernemers van versspeciaalzaken de mogelijkheid om de specialiteiten van Nederlandse streekwijnen rechtstreeks te bestellen.

Nederlandse Streekwijnen voert uitsluitend Nederlandse wijn, van druif tot en met botteling 100% traceerbaar op Nederlands grondgebied. Zij heeft een samenwerking met een 60-tal wijnhuizen, vanuit alle provincies waaronder diverse vegan & biologische huizen. NextDeli is een E-commerce platform, exclusief gericht op versspeciaalzaken. Slagerijen, viswinkels, delicatessenwinkels, bakkerijen, groentezaken en slijterijen kunnen via NextDeli terecht bij leveranciers van allerlei grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten.

Ben Hansen, directeur van NextDeli: “De Nederlandse wijn is een echte specialiteit. De afgelopen jaren, mede door Coronapandemie, is Nederland herontdekt. De vraag naar lokaal, ambachtelijk, seizoensgebonden, leveranciers met een gezicht neemt toe. Dat speelt de MKB/vers ondernemer in de kaart.” Patrick van der Fits, eigenaar van Nederlandse Streekwijnen: “Met het aangaan van de samenwerking met NextDeli komt voor elke ondernemer in het MKB-segment een uniek Nederlands product beschikbaar, 100% traceerbaar en van eigen bodem.”

Altijd op de hoogte blijven?