Jubileumeditie ProWein in 2024

16 mei 2023 Redactie BeverageNL Messe Düsseldorf/ctillmann

Volgend jaar bestaat ProWein dertig jaar. De voorbereidingen voor deze jubileumeditie zijn al weer gestart. Exposanten kunnen zich tot 30 juni aanmelden voor deze vakbeurs. ProWein 2024 vindt plaats van 10 tot en met 12 maart in Düsseldorf.

De vorige editie van in maart 2023 was een succes volgens organisator Messe Düsseldorf. De beurs ontving uitstekende beoordelingen op alle onderdelen en had een sterke internationale reikwijdte. “De complete who-is-who van de internationale wijn- en gedistilleerdbranche hield zich in Düsseldorf op en beleefde drie intensieve beursdagen.”, aldus de organisatie.

ProWein 2024

Trouw aan het motto ‘To Another Great Year’, zijn de voorbereidingen voor ProWein 2024 gestart. De online-aanmelding voor exposanten vormt voor Messe Düsseldorf de opmaat van de voorbereidingen. De deadline voor het aanmelden is dit jaar 30 juni. De ticketshop voor alle vakbezoekers zal naar verwachting in december worden geopend.

Andere edities

ProWein vindt niet alleen plaats in Düsseldorf. In 2023 staat er vijf vakbeurzen op het programma, waarvan een deel al heeft plaatsgevonden: ProWine Singapore in april, ProWine Honkong in mei, ProWine Sao Paulo in oktober en zowel ProWine Shanghai, als ProWein Mumbai in november. Volgend jaar wordt de ProWein-familie verder uitgebreid met ProWine Tokyo in april.

Altijd op de hoogte blijven?