Ontmoet, proef en ervaar Gastvrij Rotterdam! 19 t/m 21 september 2022 in Rotterdam Ahoy

9 augustus 2022 Partner content

Van 19 t/m 21 sept. 2022 vindt de 9e editie van het toonaangevende gastronomische platform plaats in Rotterdam Ahoy! Met een compleet aanbod aan food en non-food producten en diensten ontdekt u hier de laatste trends in de sector. Met vijf volle beurshallen belooft het de grootste editie van Gastvrij Rotterdam tot nu toe te worden.

Met de voorbereidingen in volle gang ziet Managing Director van Gastvrij Rotterdam, Robert Melaard dat de horecasector niet kan wachten: “We merken een ontzettend groot animo van horecaleveranciers, brancheorganisaties en wedstrijd organisatoren om aanwezig te zijn op de beurs. De laatste paar vrije stands worden nu nog ingevuld, waardoor we vijf zeer goed gevulde beurshallen presenteren. We kijken uit naar drie dagen boordevol inspiratie, netwerken met bestaande én nieuwe connecties. Dat is toch echt de kracht van elkaar live ontmoeten. Je bent echt weer helemaal bij na een bezoek aan Gastvrij!”

Gratis toegang via More Than Drinks

Om het najaar goed te starten en dit belangrijke oriëntatiemoment te gebruiken om honderden leveranciers live te ontmoeten en de nieuwste trends te ontdekken, kunt u als horecaprofessional nu kosteloos een toegangsbewijs krijgen voor Gastvrij Rotterdam. Registreren doet u snel en gemakkelijk hier.

REGISTREER NU

Met een compleet aanbod aan food en non-food producten en diensten en innovatieve oplossingen mag u dit gastronomische event niet missen!

Bekijk ook de exposantenlijst en het volledige programma per dag.

Gastvrij Rotterdam

 

Altijd op de hoogte blijven?