Lezersvoordeel: gratis toegangsbewijs voor horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam in Rotterdam Ahoy

15 augustus 2023 Partner content Gastvrij Rotterdam

BEDRIJFSINFORMATIE | Als lezer van BeverageNL kun je nu een gratis toegangsbewijs aanvragen voor de 10e editie van Gastvrij Rotterdam (18 t/m 20 september). Met vijf volle beurshallen belooft het de grootste editie van Gastvrij Rotterdam tot nu toe te worden! 

Met de laatste voorbereidingen in volle gang ziet Managing Director van Gastvrij Rotterdam, Robert Melaard dat de horecasector niet kan wachten: “Alle horecaprofessionals ontmoeten elkaar op Gastvrij Rotterdam. We merken een ontzettend groot animo van horecaleveranciers, brancheorganisaties en wedstrijd organisatoren om aanwezig te zijn op de beurs. Het worden drie dagen boordevol inspiratie, netwerken met bestaande én nieuwe connecties. Je bent echt weer helemaal bij na een bezoek aan Gastvrij!”

Gratis toegang via BeverageNL

Start het najaar goed en gebruik dit belangrijke oriëntatiemoment om de nieuwste trends te ontdekken en honderden leveranciers live te ontmoeten. Gastvrij Rotterdam biedt een compleet aanbod aan food en non-food producten en diensten voor het midden- en hoogsegment. Bekijk op de website de exposantenlijst, de plattegrond en binnenkort het volledige programma per dag. Als horecaprofessional mag je dit gastronomische event niet missen!

REGISTREER NU KOSTELOOS

Bruisend programma

Als toonaangevende horecavakbeurs voor het midden- en hoogsegment presenteert Gastvrij Rotterdam in september een bruisend programma voor de horecaprofessional. Of je nu bartender, barista, sommelier, manager, ondernemer of chef bent, voor ieder segment zijn er interessante sessies.

Themapaviljoens

Naast honderden food en non-food exposanten, kun je je laten inspireren door de unieke paviljoens en specials op de beursvloer. Zo mag je als liefhebber van gastronomie niet het Wine & Fine Foods gebied missen inclusief het spectaculaire Wijntheater. Van proeverijen en expert-presentaties tot honderden oesters die zo snel mogelijk geopend worden; daar wil je bij zijn! Of wat dacht je van het Cocktails & Beans paviljoen, waar bartenders en barista’s hun passie, kennis en ervaring delen? Ben je meer opzoek naar de beste bierbrouwsels, dan kun je terecht in het Craft Beer Center. Onafhankelijke brouwerijen presenteren hier de beste craft bieren.

Dit zijn alle paviljoens op de beursvloer:

  • Het Vegan Taste Lab
  • Het duurzaamheidspaviljoen ‘Dit Smaakt naar Meer!’
  • Cocktails & Beans voor bartenders & barista’s
  • Het Wine & Fine Food Paviljoen met een groot aanbod topwijnen en delicatessen
  • Het Craft Beer Center
  • De Start-Up Spots

ONTDEK MEER OVER DE PAVILJOENS

 

Altijd op de hoogte blijven?